Over tegelwerken specialist

Over Tegelwerken-specialist.nl

Vakmanschap en kwaliteit, van vloertegels tot badkamers, Tegelwerken-specialist.nl maakt het mogelijk.

Missie

Onze missie bij Tegelwerken-specialist.nl is om hoogwaardige tegelwerken te leveren die niet alleen duurzaam en functioneel zijn, maar ook er erg mooi uitzien. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste service, vakmanschap en advies om hun visie te realiseren en een ruimte te creëren waar ze trots op kunnen zijn.

Justin Beemsterboer - eigenaar tegelwerken-specialist.nl

Over Justin

Justin Beemsterboer, geboren op 6 april 1999, is de oprichter van Beemsterboer Tegelwerken en daarmee ook de drijvende kracht achter Tegelwerken-specialist.nl. Met zijn passie voor tegelwerk en zijn vakmanschap heeft hij in de loop der jaren een indrukwekkend portfolio opgebouwd.


Van kleine opdrachten tot grote projecten, Justin heeft altijd gestreefd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Met Tegelwerken-specialist.nl heeft hij zijn droom verwezenlijkt om nog meer mensen te kunnen voorzien van de beste tegelwerken.


Dankzij zijn jarenlange ervaring en toewijding staat het team van Tegelwerken-specialist.nl garant voor vakmanschap en een resultaat waar klanten trots op kunnen zijn.

Bekijk onze werkwijze

Onze werkwijze

Bij Tegelwerken-specialist.nl staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wanneer je contact opneemt met ons, plannen we zo snel mogelijk een afspraak in om de situatie te bekijken en jouw wensen te bespreken.


Vervolgens maken we een offerte op maat en zodra deze is goedgekeurd, gaan we aan de slag. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een zorgvuldige voorbereiding en een perfecte afwerking. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, zodat je verzekerd bent van een duurzaam en stijlvol resultaat.


Tijdens het proces houden we je voortdurend op de hoogte en zorgen we ervoor dat alles volgens afspraak verloopt. Bij Tegelwerken-specialist.nl kun je rekenen op vakmanschap en een persoonlijke benadering.


Zo pakken we het aan

Kennismaking: We beginnen met een persoonlijke kennismaking om jouw wensen en behoeften te bespreken.
Advies + offerte: Op basis van jouw wensen en behoeften geven we advies over de beste tegelkeuze en legmethode en bieden daarbij een offerte op maat aan.
Planning: Bij akkoord gaan we aan de slag met de planning. We zorgen dat we op het afgesproken moment starten en houden je op de hoogte van de voortgang.
Uitvoering: Onze vakmensen gaan aan de slag met het leggen van de tegels. We zorgen voor een nauwkeurige en snelle uitvoering van het project.
Oplevering: Na de uitvoering controleren we samen met jou of alles naar wens is en leveren we het project op.

Onze tegelwerk diensten

badkamer betegelen door Tegelwerken-specialist.nl

Badkamer

Het laten betegelen van een badkamer door Tegelwerken-specialist.nl biedt een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor vochtige ruimtes.
Toilet betegelen door tegelwerken-specialist.nl

Toilet

Wij bieden professionele en efficiënte diensten voor het betegelen van toiletten, voor een mooie en onderhoudsvriendelijke oplossing.
keuken betegelen

Keuken

Laat je keuken vakkundig betegelen en renoveren door Tegelwerken-specialist.nl en geniet van een duurzame, nieuwe en prachtige uitstraling van je keuken.
vloeren laten leggen door tegelwerken-specialist.nl

Vloeren

Laat je vloeren professioneel leggen door Tegelwerken-specialist.nl en creëer een stevige en esthetisch aantrekkelijke basis voor je interieur.

Wat anderen over ons zeggen

"Heel blij met de werkwijze van Justin"
Heel blij met onze mooie betegelde badkamer! Topkwaliteit en professionaliteit geleverd. Bedankt hiervoor.
Marieke knoop over tegelwerken-specialist.nl
Marieke Knoop
"Justin is een echte aanrader"
Onze ervaring met de Tegelwerken-specialist.nl was fantastisch! Justin is een professional die kwaliteitswerk levert en een persoonlijke touch aan zijn werk geeft. We zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer en raden Justin ten zeerste aan!
Naomi Rutteman over tegelwerken-specialist.nl
Naomi Rutteman
"Professioneel en efficiënt 
Ik ben meer dan tevreden over de diensten van Justin.  De kwaliteit van het werk is uitstekend en het resultaat is precies zoals ik het voor ogen had. Justin is zeer professioneel en efficiënt, en werkte meedenkend en nauwkeurig.
Thomas Muilwijk over tegelwerken-specialist.nl

Thomas Muilwijk