Badkamer betegelen

Als je op zoek bent naar een specialist in badkamer betegelen, dan ben je bij tegelwerken-specialist.nl aan het juiste adres. 

badkamer betegelen

Een badkamer betegelen daar worden we blij van!

Een badkamer betegelen? Daar worden wij echt blij van! Het is onze passie om jouw badkamer om te toveren tot een prachtige, betegelde oase van rust en ontspanning. We genieten van elke stap in het proces, van het voorbereiden van de ondergrond tot het zetten van de laatste tegel.

Het is fantastisch om te zien hoe de ruimte transformeert en hoe onze klanten keer op keer verrast worden door het eindresultaat. Dus ja, een badkamer betegelen daar worden we blij van.

Maar het allerbelangrijkste is dat jij straks blij bent met jouw prachtige nieuwe badkamer, waar je elke dag opnieuw van kunt genieten.

Waarom je badkamer laten betegelen door tegelwerken-specialist.nl 

vakmanschap door tegelwerken-specialist

Vakmanschap

Bij tegelwerken-specialist.nl werken we uitsluitend met vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het betegelen van badkamers. Hierdoor kunnen we je verzekeren van een perfect resultaat.
Maatwerk door tegelwerken-specialist

Maatwerk

Jouw badkamer is uniek en verdient daarom maatwerk. Bij tegelwerken-specialist.nl kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden en bieden we altijd een oplossing op maat.
Kwaliteit - tegelwerken specialist

Kwaliteit

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, zodat je verzekerd bent van een badkamer die jarenlang mooi blijft.
Tijdsbesparing tegelwerken specialist

Tijdsbesparing

Het betegelen van een badkamer kan een tijdrovende klus zijn. Door het over te laten aan de specialisten van tegelwerken-specialist.nl bespaar je tijd en kun je snel genieten van jouw nieuwe badkamer.
gemak tegelwerken-specialist

Gemak

Wij nemen al het werk uit handen, van de voorbereiding tot het plaatsen van de laatste tegel. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor jou als klant.
Garantie tegelwerk specialist

Garantie

Bij tegelwerken-specialist.nl bieden we garantie op onze werkzaamheden en materialen. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van jouw prachtige nieuwe badkamer.
Justin Beemsterboer - eigenaar tegelwerken-specialist.nl

"Met oog voor detail en vakmanschap, creëren wij de badkamer van jouw dromen "

Justin Beemsterboer

Badkamer betegelen kosten

De kosten voor het betegelen van een badkamer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, het type tegels dat je kiest en de moeilijkheidsgraad van het project. Gemiddeld genomen kun je rekenen op een prijs van tussen de €50 en €100 per vierkante meter. Om een exacte prijsopgave te kunnen maken, is het belangrijk om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Bij tegelwerken-specialist.nl bieden we altijd een vrijblijvende offerte aan.
badkamer betegelen voorbeelden van tegelwerken-specialist.nl

Badkamer betegelen voorbeelden

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om het betegelen van een badkamer. Of je nu gaat voor een strakke moderne look of juist voor een warme natuurlijke uitstraling, er is voor iedereen een geschikte tegel te vinden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van badkamers die door ons zijn betegeld:


  • Een strakke moderne badkamer met grote grijze tegels op de vloer en de wanden.
  • Een klassieke badkamer met witte metro tegels op de wanden en zwarte mozaïek tegels op de vloer.
  • Een natuurlijke badkamer met houtlook tegels op de vloer en natuurstenen tegels op de wanden.
  • Een luxe badkamer met glanzende witte tegels op de wanden en grote grijze tegels op de vloer.

Kies voor tegelwerken-specialist.nl

Zelf badkamer betegelen? Laat het over aan een specialist

Wanneer je besluit om zelf de badkamer te betegelen, loop je het risico op fouten en onvolkomenheden die achteraf tot problemen kunnen leiden. Het is belangrijk om te beseffen dat het betegelen van een badkamer niet alleen gaat om het plakken van tegels op de muur of vloer, maar om een zorgvuldig en nauwkeurig proces van voorbereiding, plaatsing en afwerking.

Het voorbereiden van de ondergrond is bijvoorbeeld een essentieel onderdeel van het betegelen van een badkamer. De ondergrond moet stabiel, vlak en waterpas zijn om ervoor te zorgen dat de tegels goed blijven zitten en niet scheef gaan zakken. Dit is een klus die veel precisie en ervaring vereist.

Ook het kiezen van de juiste tegels en materialen is een belangrijke stap in het proces. Het is belangrijk om te weten welke tegels geschikt zijn voor een vochtige ruimte als de badkamer en welke lijm en voegmiddel het beste gebruikt kunnen worden. Bij tegelwerken-specialist.nl hebben we uitgebreide kennis van de verschillende tegelsoorten en materialen en kunnen we je hierover adviseren.

Bovendien is het betegelen van een badkamer een tijdrovende klus die veel geduld en aandacht vereist. Wanneer je het overlaat aan een specialist van tegelwerken-specialist.nl, bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Kortom, het betegelen van een badkamer is een klus die je het beste kunt overlaten aan een specialist. Bij tegelwerken-specialist.nl hebben we de nodige ervaring, kennis en vaardigheden om jouw badkamer op de beste manier te betegelen en je te laten genieten van een perfect resultaat.

Kies voor tegelwerken-specialist.nl

Vakkundigheid: Een specialist heeft de nodige kennis en ervaring op het gebied van het betegelen van badkamers en weet precies wat er nodig is voor een perfect eindresultaat.

Efficiëntie: Een specialist werkt efficiënt en snel, waardoor je badkamer snel betegeld is en je weer kunt genieten van een prachtige nieuwe badkamer.

Kwaliteit: Een specialist werkt met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, waardoor je verzekerd bent van een badkamer die jarenlang mooi blijft.
Garantie: Een specialist biedt garantie op zijn werkzaamheden en materialen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van jouw nieuwe badkamer.
Advies: Een specialist kan je adviseren over de beste tegelsoorten, kleuren en patronen voor jouw badkamer, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt en je badkamer er prachtig uit komt te zien.

Wat anderen over ons zeggen

"Heel blij met de werkwijze van Justin"
Heel blij met onze mooie betegelde badkamer! Topkwaliteit en professionaliteit geleverd. Bedankt hiervoor.
Marieke knoop over tegelwerken-specialist.nl
Marieke Knoop
"Justin is een echte aanrader"
Onze ervaring met de Tegelwerken-specialist.nl was fantastisch! Justin is een professional die kwaliteitswerk levert en een persoonlijke touch aan zijn werk geeft. We zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer en raden Justin ten zeerste aan!
Naomi Rutteman over tegelwerken-specialist.nl
Naomi Rutteman
"Professioneel en efficiënt 
Ik ben meer dan tevreden over de diensten van Justin.  De kwaliteit van het werk is uitstekend en het resultaat is precies zoals ik het voor ogen had. Justin is zeer professioneel en efficiënt, en werkte meedenkend en nauwkeurig.
Thomas Muilwijk over tegelwerken-specialist.nl

Thomas Muilwijk

Veelgestelde vragen

Kun je een houten vloer badkamer betegelen?

Het betegelen van een houten vloer in de badkamer is mogelijk, maar vereist wel de nodige voorbereiding. Zo moet de houten vloer eerst worden behandeld met een waterdichte coating om te voorkomen dat het hout vocht opneemt en gaat uitzetten of rotten. Daarnaast moet de vloer goed worden geëgaliseerd voordat de tegels kunnen worden geplaatst. Bij tegelwerken-specialist.nl hebben we ruime ervaring met het betegelen van houten vloeren in badkamers en kunnen we je adviseren over de beste aanpak voor jouw specifieke situatie.


Kun je badkamer betegelen over oude tegels?

Ja, het is mogelijk om nieuwe tegels over oude tegels te plaatsen. Dit scheelt tijd en geld omdat de oude tegels niet verwijderd hoeven te worden. Wel is het belangrijk om te controleren of de ondergrond vlak en stabiel genoeg is voor de nieuwe tegels. Bij tegelwerken-specialist.nl kunnen we je hierover adviseren en de juiste voorbereidingen treffen.

Wat moet je eerst betegelen: vloer of wand?

In de meeste gevallen is het verstandig om eerst de vloer te betegelen en daarna de wanden. Op deze manier voorkom je dat er tegels op de vloer beschadigen tijdens het betegelen van de wanden. Daarnaast kun je op deze manier ook beter rekening houden met de plaatsing van de tegels en zorgen dat deze mooi aansluiten.


Tot welke hoogte een badkamer betegelen?

In principe kun je de badkamer tot elke gewenste hoogte betegelen. Vaak wordt ervoor gekozen om de wanden tot aan het plafond te betegelen, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen het douchegedeelte of de wastafelwand te betegelen. Bij tegelwerken-specialist.nl kunnen we je adviseren over de beste aanpak voor jouw specifieke situatie.


Wat moet de ondergrond zijn om een badkamer te betegelen?

Een goede en stabiele ondergrond is essentieel voor het betegelen van een badkamer. De ondergrond moet stevig, vlak en schoon zijn, zodat de tegels goed blijven zitten en niet gaan verzakken of loslaten.

Voor wanden wordt meestal gebruik gemaakt van gipsplaten, cementgebonden platen of beton. Bij het plaatsen van de platen is het belangrijk dat ze goed vastzitten en vlak zijn. Vervolgens wordt de ondergrond voorbereid voor het tegelen, door het eventueel te egaliseren en schoon te maken.

Voor de vloer van een badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van cementdekvloeren, betonvloeren of houten vloeren. Bij houten vloeren is het belangrijk dat deze eerst waterdicht worden gemaakt en vervolgens geëgaliseerd worden. Ook hier is het belangrijk dat de vloer vlak en stabiel is, zodat de tegels goed blijven zitten.

badkamer betegelen kosten

Badkamer betegelen of niet?

Het betegelen van een badkamer is een uitstekende investering voor zowel de functionaliteit als de esthetiek van de ruimte. Tegels zijn namelijk waterbestendig, duurzaam en eenvoudig schoon te maken. Bovendien zijn er tegenwoordig veel verschillende tegelsoorten, maten en kleuren beschikbaar, waardoor er voor elk type badkamer een geschikte optie te vinden is.

Door de badkamer te betegelen kan je de ruimte een compleet nieuwe uitstraling geven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor grote, strakke tegels voor een moderne uitstraling of juist voor kleinere, meer traditionele tegels voor een klassieke sfeer. Ook kan je door het combineren van verschillende kleuren en patronen een unieke en persoonlijke look creëren.


Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Vrijblijvend advies of een afspraak