Keuken betegelen

Zoek je een professionele en duurzame afwerking voor jouw keuken? Laat Tegelwerken-specialist.nl jouw keuken betegelen!

achterwand keuken betegelen door tegelwerken-specialist.nl

Een vloer of achterwand keuken betegelen? Wij maken er iets prachtig van!

Wil je de vloer of achterwand van jouw keuken betegelen? Bij Tegelwerken-specialist.nl weten we precies hoe we deze klus moeten aanpakken. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het betegelen van keukens, inclusief het betegelen van de achterwand. We zorgen ervoor dat de tegels perfect worden geplaatst en aansluiten op de rest van jouw keuken.

Het resultaat? Een prachtige keuken die er als nieuw uitziet! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het betegelen van de achterwand van jouw keuken.

Waarom je keuken laten betegelen door tegelwerken-specialist.nl 

vakmanschap door tegelwerken-specialist

Vakmanschap

Bij tegelwerken-specialist.nl werken we uitsluitend met vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het betegelen van keukens. Hierdoor kunnen we je verzekeren van een perfect resultaat.
Maatwerk door tegelwerken-specialist

Maatwerk

Jouw keuken is uniek en verdient daarom maatwerk. Bij tegelwerken-specialist.nl kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden en bieden we altijd een oplossing op maat.
Kwaliteit - tegelwerken specialist

Kwaliteit

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, zodat je verzekerd bent van een keuken die jarenlang mooi blijft.
Tijdsbesparing tegelwerken specialist

Tijdsbesparing

Het betegelen van een keuken kan een tijdrovende klus zijn. Door het over te laten aan de specialisten van tegelwerken-specialist.nl bespaar je tijd en kun je snel genieten van jouw nieuwe keuken!
gemak tegelwerken-specialist

Gemak

Wij nemen al het werk uit handen, van de voorbereiding tot het plaatsen van de laatste tegel. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring voor jou als klant.
Garantie tegelwerk specialist

Garantie

Bij tegelwerken-specialist.nl bieden we garantie op onze werkzaamheden en materialen. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van jouw prachtige nieuwe keuken. 
Justin Beemsterboer - eigenaar tegelwerken-specialist.nl

"Creëer een keuken waar je trots op bent met onze jarenlange expertise!"

Justin Beemsterboer

Keuken betegelen kosten

De kosten voor het betegelen van een keuken variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de keuken, het soort tegels dat je kiest en de moeilijkheidsgraad van de klus. Bij Tegelwerken-specialist.nl bieden wij echter transparante en eerlijke prijzen voor onze diensten.

Voordat we beginnen met het betegelen van jouw keuken, maken wij een inschatting van de kosten en zullen we deze met je bespreken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Spatwand keuken betegelen

Spatwand keuken betegelen? Bekijk onze voorbeelden

Wil je inspiratie opdoen voor het betegelen van de spatwand in jouw keuken? Bekijk dan onze voorbeelden! Bij Tegelwerken-specialist.nl hebben we jarenlange ervaring in het betegelen van keukens, inclusief het betegelen van de spatwand. Wij bieden een ruime keuze aan tegels in verschillende kleuren en patronen, zodat we samen de perfecte keuze kunnen maken voor jouw keuken. Bekijk onze voorbeelden en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Neem vervolgens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over het betegelen van de spatwand in jouw keuken.

Kies voor tegelwerken-specialist.nl

Tegels keuken achterwand: creëer een unieke en stijlvolle keuken met onze tegelwerken

Bij Tegelwerken-specialist.nl zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke en stijlvolle keukens met onze tegelwerken. Onze vakmensen hebben oog voor detail en weten hoe ze jouw keuken kunnen omtoveren tot een bijzondere ruimte. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en garanderen dat jouw achterwand van tegels van de hoogste kwaliteit is.

Of je nu gaat voor een klassieke of moderne look, onze tegelwerken maken het verschil. Laat ons jouw keuken betegelen en creëer een unieke en stijlvolle uitstraling waar je trots op kunt zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kies voor tegelwerken-specialist.nl

Vakkundigheid: Een specialist heeft de nodige kennis en ervaring op het gebied van het betegelen van keukens en weet precies wat er nodig is voor een perfect eindresultaat.

Efficiëntie: Een specialist werkt efficiënt en snel, waardoor je keuken snel betegeld is en je weer kunt genieten van een prachtige nieuwe badkamer.

Kwaliteit: Een specialist werkt met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, waardoor je verzekerd bent van een keuken die jarenlang mooi blijft.
Garantie: Een specialist biedt garantie op zijn werkzaamheden en materialen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van jouw nieuwe keuken.
Advies: Een specialist kan je adviseren over de beste tegelsoorten, kleuren en patronen voor jouw keuken, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt en je keuken er prachtig uit komt te zien.

Wat anderen over ons zeggen

"Heel blij met de werkwijze van Justin"
Heel blij met onze mooie betegelde badkamer! Topkwaliteit en professionaliteit geleverd. Bedankt hiervoor.
Marieke knoop over tegelwerken-specialist.nl
Marieke Knoop
"Justin is een echte aanrader"
Onze ervaring met de Tegelwerken-specialist.nl was fantastisch! Justin is een professional die kwaliteitswerk levert en een persoonlijke touch aan zijn werk geeft. We zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer en raden Justin ten zeerste aan!
Naomi Rutteman over tegelwerken-specialist.nl
Naomi Rutteman
"Professioneel en efficiënt 
Ik ben meer dan tevreden over de diensten van Justin.  De kwaliteit van het werk is uitstekend en het resultaat is precies zoals ik het voor ogen had. Justin is zeer professioneel en efficiënt, en werkte meedenkend en nauwkeurig.
Thomas Muilwijk over tegelwerken-specialist.nl

Thomas Muilwijk

Veelgestelde vragen

Doen jullie een keuken betegelen tot plafond?

Ja, bij Tegelwerken-specialist.nl kunnen we jouw keuken betegelen tot het plafond. We hebben ervaring in het betegelen van keukens van vloer tot plafond, waarbij we zorgen voor een naadloze afwerking. Het betegelen van de keuken tot het plafond biedt vele voordelen, waaronder bescherming van de wanden tegen vocht en vet en een naadloze uitstraling die de keuken een luxe uitstraling geeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het betegelen van jouw keuken tot het plafond of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is de beste 'Keuken betegelen volgorde'?

Bij het betegelen van een keuken is de volgorde van groot belang voor een mooi en duurzaam resultaat. Over het algemeen is het aan te raden om de volgende volgorde aan te houden:

  1. Voorbereiding: Maak de wanden schoon, vlak en stofvrij en zorg dat alle benodigde materialen en gereedschappen klaarliggen.
  2. Plaatsing van de tegels: Begin met het plaatsen van de onderste rij tegels, zodat deze goed aansluit op het aanrechtblad. Werk van beneden naar boven en van links naar rechts. Zorg dat er tussen de tegels een gelijke afstand is en gebruik eventueel afstandhouders. Let erop dat de tegels waterpas worden geplaatst.
  3. Snijden van de tegels: Als de laatste rij tegels niet meer volledig past, moeten deze worden bijgesneden. Hiervoor kun je een tegelsnijder of tegelzaag gebruiken.
  4. Voegen: Nadat de tegellijm is opgedroogd, kunnen de voegen worden aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de tegels stevig aan elkaar worden verbonden en geeft een mooi resultaat.
  5. Afwerking: Wanneer de voegen droog zijn, kan de afwerking worden aangebracht. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het afkitten van de randen en hoeken.

Het is echter belangrijk om te beseffen dat de beste volgorde afhankelijk kan zijn van de specifieke omstandigheden in jouw keuken. Het is daarom altijd aan te raden om een ervaren specialist te raadplegen voor het betegelen van jouw keuken.


Wat is beter? Een keuken betegelen of verven?

Of het beter is om een keuken te betegelen of te verven hangt af van verschillende factoren, zoals de staat van de huidige ondergrond en de gewenste uitstraling.

Als de huidige ondergrond bijvoorbeeld beschadigd of ongelijk is, kan betegelen een betere optie zijn. Tegels zijn duurzaam, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te maken, wat ze zeer geschikt maakt voor een keukenomgeving.

Als de huidige ondergrond echter in goede staat verkeert en je op zoek bent naar een snelle en budgetvriendelijke oplossing, kan verven een goede optie zijn. Verven is relatief goedkoop en snel, en er zijn veel kleuropties beschikbaar om een nieuwe look aan de keuken te geven.

In het algemeen biedt het betegelen van de keuken echter meer duurzaamheid en een luxe uitstraling, terwijl verven een goedkopere en snellere oplossing biedt. Het is daarom belangrijk om de voor- en nadelen van beide opties af te wegen en te beslissen welke optie het beste past bij jouw behoeften en budget.


Betegelen jullie ook enkel tegels boven aanrecht?

Ja, bij Tegelwerken-specialist.nl kunnen we enkel de tegels boven het aanrecht betegelen. Dit wordt ook wel een spatwand genoemd. Het betegelen van alleen de spatwand kan de keuken een nieuwe uitstraling geven zonder de kosten van het volledig betegelen van de keuken. Bovendien is een betegelde spatwand gemakkelijk schoon te maken en beschermt het de wand achter het aanrecht tegen vet en vocht.

Bij het betegelen van alleen de spatwand is het belangrijk om te zorgen voor een goede aansluiting op de andere tegels en de rest van de keuken. Onze ervaren specialisten kunnen de tegels op een professionele manier plaatsen voor een mooi en duurzaam resultaat. 


Kun je een keuken tegelen na plaatsen?

Ja, het is zeker mogelijk om een keuken te betegelen nadat deze geplaatst is. Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondergrond schoon, vlak en droog is voordat er begonnen wordt met het betegelen. Als de keuken al geplaatst is, kan het echter moeilijker zijn om de tegels nauwkeurig te plaatsen en om bijvoorbeeld rond kastjes en stopcontacten te werken. Het kan daarom handiger zijn om de keuken eerst te betegelen voordat deze geplaatst wordt, als dat mogelijk is.

Zelf keuken betegelen? Laat het doen door tegelwerken specialist

Zelf keuken betegelen of laten doen?

Het betegelen van een keuken is een klus die enige ervaring en kennis vereist, vooral als je een complex patroon of moeilijke hoeken hebt. Als je zelf geen ervaren klusser bent, kan het daarom verstandig zijn om het betegelen van de keuken over te laten aan een specialist.

Een specialist heeft de benodigde kennis, ervaring en gereedschappen om de klus snel en efficiënt uit te voeren, met een professioneel en duurzaam resultaat. Bovendien neemt een specialist de verantwoordelijkheid voor de klus en eventuele problemen die zich voordoen, waardoor je gemoedsrust hebt.

Als je ervoor kiest om zelf de keuken te betegelen, zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent en over de juiste gereedschappen en materialen beschikt. Lees je in over de juiste technieken en vraag advies aan experts als dat nodig is.

Vrijblijvend advies of een afspraak

Wat anderen over ons zeggen

"Heel blij met de werkwijze van Justin"
Heel blij met onze mooie betegelde badkamer! Topkwaliteit en professionaliteit geleverd. Bedankt hiervoor.
Marieke knoop over tegelwerken-specialist.nl
Marieke Knoop
"Justin is een echte aanrader"
Justin heeft keurig werk geleverd! Op korte termijn kon hij van start en alles kon via whatsapp of telefonisch besproken worden wat voor mij echt een voorkeur is! Een echte vakman die oog heeft voor een mooie afwerking en ontzettend mooi werk levert. Kortom een aanrader!
Naomi Rutteman over tegelwerken-specialist.nl
Naomi Rutteman
"Professioneel en efficiënt 
Ik ben meer dan tevreden over de diensten van Justin.  De kwaliteit van het werk is uitstekend en het resultaat is precies zoals ik het voor ogen had. Justin is zeer professioneel en efficiënt, en werkte meedenkend en nauwkeurig.
Thomas Muilwijk over tegelwerken-specialist.nl

Thomas Muilwijk